Besplatna webstranica

Website clipartDa, dobro ste pročitali, ja besplatno izrađujem webstranicu po vašoj želji, ali u skladu s mojim mogućnostima tj. sadašnjom razinom znanja. Dakle, vidite ovaj web na kojem ste sada. Otprilike to vam je to, plus – minus određeni dodaci i widgeti. Većina besplatnih wordpress tema (kao i ova) ne nudi previše modifikacije, ali ih ipak nudi. Ovakvu stranicu sam izradio u jednom danu, ali imao sam pripremljene tekstove i sav sadržaj koji je odmah po postavljanju wordpressa išao na upload.

Ono što je za vas u početku bitno je da je web stranica besplatna, da će pružiti jednostavan pregled svih vaših informacija koje želite postaviti. Na jednostavan način brzo doći do željenog sadržaja je moj moto.

Besplatna izrada podrazumijeva sljedeće:

    • Vi si sami kupujute ili šaljete meni novac za zakup servera i kupnju domene (cca 600 kuna),
    • Dostavljate mi lozinku za pristup vašoj domeni i serveru radi instalacije baze, wordpressa i uploada vašeg budućeg sadržaja,
    • Vi sami stvarate svoj tekst i dostavljate mi fotografije, video uratke i ostalo što želite da bude dio vašeg weba,
    • Po izradi web stranice obaviještavam vas da je stranica online te da izmjenite svoju admin lozinku kako ja više ne bi imao ubuduće pristup vašim podacima ukoliko tako želite.

Zašto radim besplatno? Zato što znam i mogu i dosta mi je da neke tvrtke i pojedinci masno naplaćuju takvu izradu. Redovno održavanje i dostupnost vama kao klijentu bih vam ja naplatio. Osnovna prisutnost na webu o tome što ste vi, što znate i možete smatram da je osnovno pravo svake fizičke ili pravne osobe kada se prvi put pojavljujete u svijetu Interneta i to ću vam u startu besplatno odraditi. Ukoliko budete znali sami održavati stranicu kada se nešto raspadne (npr. neispravan link na stranicu, sliku ili datoteku) i postavljati sami svoj sadržaj onda naša suradnja prestaje ako vi to budete htjeli.