Digitalna fotografija

sony-alpha-350Digitalnom fotografijom se bavim od davne 2006. g. U svijet takve fotografije me je uvukla pomisao da sve prolazi pored nas ponajviše trenutak koji se nikad više neće ponoviti. I upravo zbog zamrzavanja tog trenutka u vremenu je dovelo do toga da sada posjedujem masu fotografija svakakvih motiva. Pročitaj i pogledaj više…


Geocaching

geocaching logo Tema je toliko opširna i toliko sam se sa svojom ženom u to upleo prijašnjih godina da mogu samo reći posjetite moju drugu webstranicu www.geocache-hrvatska.com.
Saznajte više o geocachingu, pridružite nam se i pođite u geocaching!


Prebacivanje video uradaka i njihova obrada

Obzirom da sam uglavnom dijete VHS svijeta tako sam bio primoran učiti i naučiti prebacivati VHS kasete u različite današnje moderne video formate. Potreba je prerasla u hobi tako da sada redovito radim u programima Arcsoft ShowBiz te Movavi Video Editor.


Računalna tehonolgija – hardware i software

Kao kad malom djetetu date slatkiš tako ja volim čitati o tome. Bez obzira koliko mislio da znam, svakog dana se može nešto novo naučiti o nekoj starijoj ili novijoj aplikaciji, a o spajanju nekakvog naizgled nepovezivog hardwera da ni ne pišem.