2019. // Dječji vrtić Maslačak, Belišće

Obavljanje poslova voditelja projekta na projektu “Maslačak – prijatelj djece”, UP.02.2.2.08.0058

Poslovi: Organizacija i provođenje aktivnosti u skladu s projektom, priprema materijala za izvještaj nadzornom tijelu i dr.

 


 

2016. // Knjigovodstveni servis “Luna”

Obavljanje poslova na radnom mjestu administrativnog referenta.

Poslovi: Unos i knjiženje podataka za obrtnike, izrada plaća, obračun godišnjeg, obračun bolovanja, rad u sustavu e-Porezna, izrada narudžbi, ponuda i računa prema kupcima i dobavljačima, izrada primki i otpremnica. Rad se odvijao u računovodstvenim programima Alya IPR Obrti, Alya IPR Plaće, E-računi.

 


 

2013. // BAR d.o.o.

Obavljanje poslova na radnom mjestu prodajnog referenta.

Poslovi: Zaprimanje narudžbi kupaca putem telefona i web trgovine, obrada narudžbi i izdavanje računa u knjigovodstvenom programu Pantheon, direktna prodaja robe kupcima na blagajni trgovine u Valpovu.

 


 

2012. // Grad Belišće

Program stručnog usavršavanja

Obavljanje povjerenih poslova u Upravnom odjelu za komunalno stambene djelatnosti i uređenje naselja kod pročelnika g. Borisa Karše.

Obavljanje povjerenih poslova u Upravnom odjelu za prostorno planiranje i gospodarstvo kod pročelnice gđe. Ljiljane Žigić.

 


 

2010. // Knjigovodstveni servis “Galop”

Obavljanje poslova na radnom mjestu administrativnog referenta

Poslovi: Knjiženje i unos podataka za obrtnike, rad u sustavima e-Regos i e-Porezna te u programskim rješenjima Knjige primitaka i izdataka i Financijskog knjigovodstva.