Učlanio sam se u stranku Hrvatske demokratske zajednice 4. veljače 2017. g. s ciljem upoznavanja ljudi s ovog područja koji cijene demokratske ideale stranke kao i ja. Kao visoko obrazovana i relativno mlada osoba prepoznat sam odmah pri učlanjenju. Tadašnje vodstvo GO HDZ-a Belišće je prepoznalo moje kvalitete i vještine te me pozicioniralo visoko na listu kandidata za Gradsko vijeće grada Belišća. Na izborima postajem vijećnik te svoj mandat aktivno obnašam sljedeće dvije godine od 14. lipnja 2017. g. do 29. travnja 2019. g. U tom periodu sam također bio i član GO HDZ Belišće. S obzirom da sam prije svega diplomirani ekonomist smjera financije bio sam logičan izbor i za člana Odbora za financije i proračun grada Belišća.

No ipak vjerujem kako sam stranci više bio od koristi svojim drugim vještinama prvenstveno digitalnom fotografijom i njezinom obradom, te izradom raznih besplatnih i kvalitetnih vizualnih riješenja prema potrebi, a iste možete pogledati u priloženoj galeriji.

Sada sam i dalje privržen član HDZ-a Belišće te stranci stojim na raspolaganju u onim elementima u čemu vjerujem da sam dobar, a to su razna digitalna rješenja vizualnog identiteta i prisutnosti na internetu.

Korištena digitalna rješenja